Kees Postma - Zending en Evangelisatie

Als gemeente willen wij Zending en Evangelisatie meer prioriteit geven dan in voorgaande jaren. Hierin hebben wij in Kees Postma een partner gevonden. Kees houdt zich bezig met gemeente stichtend werk in Nederland en België. Als gemeente willen wij hem hierin ondersteunen.

Kees is werkzaam voor European Christian Mission waar hij zich bezighoudt met kerkplanting in Nederland en België. De kerk is Gods Plan A. De plek waar Hij mensen tot zichzelf trekt, toerust en er weer op uitzendt om Goed Nieuws te brengen én te zijn voor mensen die Hem nog niet kennen.

ECM richt zich op het stichten van nieuwe kerken in gebieden waar weinig tot geen kerken zijn en werkt in 25 Europese landen. Kees speelt daar, in Nederland en België, voor hen een cruciale rol in.

Naast het zendingswerk staat Kees met zijn beide voeten in de klei als voorganger van de Vrije Baptisten Gemeente Burgum.

Kees is getrouwd met Wieteke en samen hebben ze vier kinderen. Naast zijn zendingswerk schrijft hij, met een lach en een traan, over de kerk en het leven als voorganger. De verkoop van zijn boeken komt ten goede aan zijn zendingswerk, bestellen kan via www.keespostma.com.

Foto Kees Postma
Foto Kees Postma

Met het onderstaand formulier kunt u een donatie geven via uw eigen bank (iDEAL).